Monitorizare GPS

Care sunt beneficiile utilizării unui sistem GPS urmărire auto?

În domeniul transportului, rapiditatea și eficiența în gestionarea transporturilor este unul dintre cele mai importante aspecte, care fac diferența pe piață. Utilizarea unui sistem GPS urmărire auto complet a început să fie tot mai des aleasă pentru îmbunătățirea firmelor mari din transport.

Parcul auto are nevoie de o gestionare bine pusă la punct pentru a putea crește și pentru a putea oferi servicii profitabile și calitative.

În acest sens, vă oferim în acest articol informații despre o parte din cele mai relevante beneficii care îți pot fi aduse în achiziția unui sistem GPS urmărire auto.

Este important să știi că prețul și varietatea funcționalităților acestuia diferă de la un echipament la altul, iar o analiză asupra beneficiilor și prețurilor este eficientă pentru a face cea mai bună alegere.

CargoTrack îți oferă servicii complete de monitorizare GPS, echipamente performante și aplicații de management al transportului, pentru a-ți atinge potențialul la nivel maxim.

1. Monitorizarea și îmbunătățirea comportamentului șoferilor

Prin urmărirea comportamentului șoferilor, poți identifica stilurile de condus ineficiente și să oferi instruire pentru a îmbunătăți conducerea și pentru a reduce riscurile.

În plus, frânatul excesiv, acceleratul brutal sau condusul cu viteză pot deteriora mai repede vehiculul și pot pune traficul în pericol. Îmbunătățirea unui astfel de comportament al șoferilor va duce la reducerea costurilor și va crește siguranța pe termen lung.

2. Controlul și monitorizarea încărcăturilor

Un sistem GPS urmărire auto poate fi utilizat pentru a urmări încărcăturile și pentru a asigura că sunt gestionate în mod corespunzător, inclusiv evitarea supraîncărcării și a condițiilor care ar putea afecta marfa.

3. Monitorizarea temperaturii din remorci

Pentru transportul mărfurilor perisabile, un sistem GPS urmărire auto poate include monitorizare detaliată a condițiilor din remorcă, pentru a putea verifica permanent temperatura și să te asiguri că aceasta este menținută în limitele impuse.

Senzorul de temperatură prin bluetooth este o opțiune foarte practică și ușor de instalat. Astfel, nu vei mai avea griji privind modul de transport al mărfii în remorcile frigorifice.

4. Gestionarea evenimentelor neașteptate

Un sistem GPS urmărire auto poate furniza alerte în timp real în cazul incidentelor, cum ar fi accidente sau întârzieri neașteptate, permițându-ți să reacționezi rapid și eficient.

În plus, există anumite alerte special destinate pentru situații limită cu șoferii, precum atunci când există un pericol (instalarea unui buton de panică) sau atunci când nu poți să contactezi șoferul (alertă șoferi).

Aceste lucruri îți vor îmbunătăți siguranța și eficiența flotei tale auto.

5. Urmărirea și gestionarea mai eficientă a combustibilului

Un sistem GPS urmărire auto poate oferi date precise despre consumul de combustibil al fiecărui vehicul, ajutându-te să identifici și să reduci pierderile legate de combustibil și să eviți utilizarea neautorizată a vehiculelor.

Instalarea unei sonde litrometrice în rezervor îți va oferi permanent informații despre nivelul de carburant, dar și alerte în caz de scădere bruscă.

6. Gestionarea flotei pe termen lung

Prin analiza datelor istorice furnizate de sistemul GPS, poți planifica întreținerea preventivă a vehiculelor și să economisești costuri semnificative pe termen lung prin prevenirea defectării costisitoare.

Într-o aplicație de management al transportului, poți să programezi mentenanțele, schimburile de ulei, inspecțiile periodice sau data de expirare a asigurării.

Sistem GPS urmărire auto CargoTrack

CargoTrack îți oferă servicii complete de monitorizare GPS și un sistem GPS urmărire auto performant pentru a-ți crește calitatea gestionării companiei tale.

Prin alegerea echipamentului GPS potrivit pentru tine, poți să adaugi peste 40 de module și accesorii care să te ajute să ai o gestionare mult mai eficientă a afacerii tale.

În plus, îți oferim montaj gratuit oriunde în Europa, pentru a scăpa de griji suplimentare și costuri nefondate.

Un specialist CargoTrack este pregătit să te ajute pas cu pas în alegerea celui mai potrivit echipament GPS pentru nevoile afacerii tale.

Ai nevoie de mai multe informații? Contactează-ne acum!

Rate this post
Lorena Rus

Sharing is caring

Facebook
Twitter
LinkedIn

Descoperă mai multe direct de la specialiști

Citește informații complete de ultimă oră din domeniul transportului ori descoperă sfaturi și exemple de bune practici pentru a-ți eficientiza întregul parc auto!
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?