Întrebări frecvente

Știm cât de multe nelămuriri apar în transport. De aceea, îți punem la dispoziție răspunsuri complete la unele dintre cele mai frecvente întrebări, ca tu să ai o sursă sigură de informare.

FAQ

Întrebări și Răspunsuri

Descărcarea de tahograf se realizează prin platforma de monitorizare CargoTrack cu ajutorul unui calculator sau laptop. Pentru a realiza acest pas este necesar să aveți cardul de companie și cititorul de card care va fi conectat cu USB-ul calculatorului / laptopului.

Pentru o prima utilizare este necesară configurarea unui program ce va face legatura dintre cardul de companie și platformă, de asemenea pentru ca descărcarea să poata fi efectuată este necesar ca mașina să fie pornită. Pentru alte nelămuriri puteți contacta departamentul tehnic CargoTrack la următorul număr de telefon +40 374 430 060

Schimbarea de axe pentru taxele de drum pe Ungaria se efectuează direct din contul de HU-GO.

Parola contului tău poate fi schimbată accesând opțiunea de setări din platforma sau aplicația CargoTrack.
În funcție de tipul dispozitivului și abonamentul deținut, raportul privind orele de funcționare poate fi generat accesând butonul „Rapoarte” situat în meniul din partea stângă iar mai apoi se dă click pe butonul „Generează raport nou”.
În funcție de tipul dispozitivului și abonamentul deținut, raportul de călătorii poate fi generat accesând butonul „Rapoarte” situat în meniul din partea stânga după care se face click pe „Generează raport nou”.
Parametrul privind nivelul combustibilului poate fi accesat utilizând cele trei puncte suprapuse din stare flota căutând parametrul „Nivel combustibil”.
Consumul indicat la desfășurarea unui istoric cu traseu din platforma CargoTrack și reprezintă consumul de injecție.
Este un modul sincronizat cu tahograful cu condiția ca timpii de condus și odhină să fie respectați cu totul, iar cardul soferului nu este înlăturat pe perioada de odihnă. Dacă se produce o eroare este indicată descărcarea de la distanță a tahografului pentru a reseta acel timer.
Alege cargotrack

Vrei să îți îmbunătățești eficiența afacerii cu serviciile de monitorizare GPS CargoTrack?

5/5 - (1 vote)
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?