Accesorii GPS

Sistem acustic de alertare șofer

Despre sistemul acustic de alertare șofer

Sistemul acustic de alertare a șoferului este compatibil cu toate sistemele de monitorizare prin GPS comercializate de CargoTrack. Având dimensiuni reduse acest sistem se poate monta în diverse locuri din habitaclu sau în afara acestuia.

Tipuri de semnalizare acustică disponibile:

  • Trezire șofer – sistemul poate fi activat manual de către dispecer direct din aplicația de monitorizare sau prin SMS în cazul în care șoferul nu raspunde la telefon. Datorită sunetului puternic acesta poate fi auzit și din exteriorul habitaclului, fapt ce îl face un mijloc de avertizare perfect pentru situatiile de urgență.
  • Avertizare depășire limită de viteză – sistemul se activează automat la depășirea limitei de viteză presetate și se dezactivează la scăderea sub limită.
  • Staționarea îndelungată cu motorul pornit – sistemul se activează automat la staționarea cu motorul pornit peste o anumită perioadă de timp presetată și se dezactivează la oprirea motorului.
  • Stil de condus – sistemul se activează automat în cazul stilului neadecvat de condus (turații excesive, frânări bruște, accelerări bruște, virări bruște). Poate fi un mijloc excelent de prevenire a adormitului la volan.
  • Pornirea neautorizată a motorului – sistemul va porni în cazul în care șoferul nu s-a autentificat înainte de pornirea motorului (funcționează doar împreună cu butonul de identificare șofer).
  • Părăsirea sau accesarea unei anumite zone predefinite – sistemul se va activa automat la intrarea într-o zonă predefinită sau părăsirea acesteia.

Alege acum un sistem acustic de alertare șofer​ de la CargoTrack.

Accesorii GPS compatibile

Releu imobilizator

Acest dispozitiv a fost special conceput pentru oprirea motorului vehiculelor în condiții extreme, acțiunea putând fi efectuată de la distanță...

Senzor de temperatură Bluetooth

Dotat cu tehnologia Bluetooth Low Energy, senzorul de temperatură este foarte compact și te poate ajuta să..

Senzor universal închis-deschis

Acest sistem de urmărire GPS Plug & Play se atașează la conectorul OBD al vehiculelor pentru a extrage date detaliate.

Cititor card tahograf companie

Este folosit exclusiv pentru extragerea și transmiterea de la distanță a datelor înregistrate din tahograf, pentru...

Detalii echipament

Fișă tehnică Sistem acustic alertare șofer

Descoperă toate specificațiile tehnice ale sistemului acustic de alertare șofer și alege cele mai bune opțiuni pentru afacerea ta.

Echipamente monitorizare GPS auto
alege cargotrack pentru succesul afacerii tale

Vrei să îți dezvolți afacerea cu ajutorul serviciilor oferite de CargoTrack?

Rate this page
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?