Noi suntem CargoTrack

Fiecare zi înseamnă pentru noi pasiune, muncă și determinare, iar entuziasmul ne face să ne depășim mereu limitele! Descoperă-ne povestea!
descoperă-ne

Despre noi

Oamenii CargoTrack sunt pasionați de munca lor și sunt orientați spre performanță. Suntem mereu gata de acțiune, muncim din dedicare și pasiune, iar în orice moment, munca în echipă este punctul nostru forte. Ne dorim ca fiecare coleg să aibă un stil de viață sănătos și activ, un echilibru între viața personală și cea profesională, iar CargoTrack să fie pentru fiecare a great place to work.
Valorile

Valorile noastre

Inovația

Munca în echipă

Transparența

Profesionalismul

apreciem munca fiecărui membru cargotrack

Beneficiile oferite

Al 13-lea salariu

Prânz asigurat

Teambuilding

Bonus de performanță

Spor de vechime

Extra zile de concediu

Sală de fitness la birou

Short Friday

Bonus de recomandare

Cursuri de dezvoltare

Asigurare medicală

Activități caritabile

Pașii de angajare

Ai 5 pași simpli de urmat pentru a fi parte din echipa CargoTrack.
01

Primim și analizăm CV-ul tău

02

Organizăm o discuție

03

Testăm aptitudinile tale

04

Feedback & Ofertă

05

Bun venit în echipă!

echipă

CargoTrack - mai mult decât un loc de muncă

Ne dorim ca pentru fiecare coleg, CargoTrack să fie mai mult decât un simplu loc de muncă. De aceea, facem mai mult decât cerințele programului de birou.

Recenzii Clienți

Ce spun clienții CargoTrack

Ocompanie serioasă, specializată în servicii de monitorizarea GPS, care m-a sprijinit întotdeauna în orice detaliu am avut nevoie. Felicitări echipei dumneavoastră și vă mulțumesc din suflet!

Clienta monitorizare gps cu recenzie pozitiva
Bozkurt Costinela

Excelent! Recomand cu căldură CargoTrack din toate aspectele, în special datorită serviciilor de urmărire prin GPS, plăți taxe autostradă și multe altele! Cu servicii de teren incluse. Echipă tânără și entuziastă!

George Bocra

Cu o adaptabilitate impresionantă, echipa lor răspunde necesităților clienților și montează dispozitivele de localizare GPS în întreaga Europă, la orice oră și în orice zi. Aplicația este deosebit de profesională, iar prețurile sunt proporționale cu calitatea serviciului, fiind extrem de rezonabile.

Euro Express

CargoTrack! O echipă de profesioniști dedicată, care răspunde întotdeauna la întrebările tale, rezolvă problemele de monitorizare întâmpinate și te sprijină de fiecare dată când este necesar, inclusiv cu taxele de drum și recuperările de TVA. Felicitări echipei!

Bogdan Paul Faur

Recomand cu încredere! Suntem extrem de mulțumiți de serviciile de localizare prin GPS furnizate și de suportul oferit atunci când a fost necesar.

Liliana Trestian

Extrem de transparenți! Instalarea sistemelor de monitorizare prin GPS se realizează rapid după comandarea pachetului ales. GPS-ul este foarte precis! Sunt cei mai buni din România!

Daniel Onuczan
Alege cargotrack

Alătură-te echipei CargoTrack, abia așteptăm să te cunoaștem!

5/5 - (2 votes)
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?