Cargo Pachet Basic

Pachetul basic de software și hardware furnizat de CargoTrack facilitează monitorizarea în timp real și evaluarea tuturor parametrilor esențiali ai autovehiculului, având ca obiectiv îmbunătățirea productivității.

Industrii Monitorizare GPS - cargotrack pachet basic
Our partners
Pachet

Monitorizare GPS Basic

Monitorizare GPS vehicule – autovehicule

Lipsa unei perspective generale asupra eficacității operaționale a flotei auto poate deveni un obstacol pentru afacerea ta.

Monitorizare GPS remorci – semiremorci – containere

Folosind tehnologia CargoTrack, poți monitoriza mărfurile chiar și atunci când remorca sau semiremorca este detașată de la capul tractor.

Beneficii Monitorizare GPS Basic

Monitorizare în timp real a vehiculelor

Vizibilitate 24/7 asupra întregii flote

Acces permanent de pe mobil sau web

Creșterea productivității cu până la 35%

Optimizează flota ta auto

Indiferent de mărimea sau domeniul de activitate al flotei tale auto, un prim pas esențial pentru optimizarea acesteia este obținerea unei viziuni de ansamblu. Acest aspect contribuie la reducerea costurilor și, implicit, la creșterea profitabilității.

Fie că flota include vehicule mici sau mari, de transport sau speciale, le poți monitoriza în timp real folosind platforma web sau aplicația mobilă.

CargoTrack Basic este o soluție versatilă, recomandată pentru diferite tipuri de vehicule, inclusiv remorci, semiremorci, containere sau remorci frigorifice, răspunzând astfel nevoilor esențiale de monitorizare GPS.

Care sunt avantajele monitorizării basic?

Monitorizarea basic facilitează colectarea și analiza datelor despre flotă, permițând luarea de decizii bine informate, bazate pe rapoarte detaliate generate de dispozitivele CargoTrack. În consecință, gestionarea costurilor operaționale ale flotei tale devine mai eficientă.

Soluția CargoTrack Basic include

* – Necesită echipament adițional

alege pachetul basic

Vrei să aflii mai multe despre ce îți poate oferi Pachetul de Monitorizare GPS Basic?

Rate this page
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?