Monitorizare GPS Premium

CargoTrack Premium este cel mai avansat pachet și garantează o monitorizare amănunțită a întregii tale flote de vehicule. Complexitatea gestionării și monitorizării unei flote este determinată de nivelul operațiunilor efectuate. În acest pachet, am inclus soluții telematice de ultimă generație care satisfac toate nevoile operaționale ale flotei tale, centralizând toate serviciile esențiale într-un singur loc.

Monitorizare GPS Servicii Publice - Monitorizare GPS Transport Frigorific
Our partners
Pachet

Monitorizare GPS Premium

Analiză timpi activitate tahograf

Tahograful digital este aparatul ce documentează toate detaliile despre o călătorie. Informațiile salvate aici trebuie descărcate pentru...

Modul șoferi și comunicare

Prin modulul specializat pentru comunicarea cu șoferii, se pot distribui noi ordine, se pot transmite modificările survenite în cursele active sau...

Funcții Monitorizare GPS Premium

Analiza detaliată a timpilor de condus

Modul încălcări de program tahograf

Modul de gestionare rute și comenzi

Aplicație Android OnTrack pentru șoferi

Gestionare premium flotă auto

CargoTrack Premium este un pachet complex, dar configurabil, care poate funcționa ca asistentul tău virtual în gestionarea flotei.

Destinat transportatorilor care nu doar că au nevoie de un sistem avansat de monitorizare și control al flotei auto, dar și care doresc să simplifice sarcinile administrative, acest pachet oferă mai mult decât performanță echipamentului și supraveghere detaliată. CargoTrack Premium include un modul de analiză aprofundată a timpilor de condus înregistrati de tahograf.

Cu funcția de descărcare la distanță a datelor din tahograf, punem la dispoziție un modul dedicat gestionării, centralizării și analizei informațiilor colectate. Rapoartele de activitate ale șoferilor îți vor facilita întocmirea raporturilor financiare și administrarea diurnelor, foilor de parcurs și altor documente contabile.

 

 

Industrii Monitorizare GPS - cargotrack pachet basic

Soluția CargoTrack Standard include

alege pachetul premium

Vrei să aflii mai multe despre ce îți poate oferi Pachetul de Monitorizare GPS CargoTrack?

Rate this page
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?