Monitorizare GPS Standard

Pachetul CargoTrack Standard este special elaborat pentru managementul flotelor cu nevoi avansate. Poți monitoriza activitatea vehiculelor tale cu mai multă precizie, datorită funcționalităților disponibile în Pachetul Standard. Descoperă-le acum!

CargoTrack Pachet Standard
Our partners
Pachet

Monitorizare GPS Standard

Citire date CAN

Sistemele de localizare GPS, alături de platforma CargoTrack, îți permit să urmărești în timp real datele din computerul de bord al vehiculului.

Sondă Combustibil

Soluția CargoTrack asigură o acuratețe de 99% în monitorizarea combustibilului prin utilizarea sondei litrometrice. Senzorii digitali...

Modul EcoDrive

Cu modulul EcoDrive, poți diminua consumul de combustibil monitorizând comportamentul șoferilor la volan și...

Modul combustibil

Costurile legate de combustibil constituie una dintre principalele cheltuieli ale unei flote, monitorizează automat nivelul combustibilului și consumul efectiv.

Modul rute și sarcini

Identifică, pe baza numărului de sarcini, tipului de vehicul și particularităților fiecărei curse, traseul cu cea mai mare rentabilitate și menține astfel costurile de operare la un nivel scăzut.

Modul evenimente

Pentru a monitoriza constant activitatea unei întregi flote auto este necesar mult timp și multă atenție, resurse de care adesea s-ar putea să nu dispui. Prin…

Modul rapoarte

Modulul de rapoarte este creat pentru a-ți simplifica viața! Colectează informațiile ce te sprijină să îmbunătățești funcționarea flotei tale. Modulul este adaptabil, ceea ce…

Modul citire – descărcare tahograf

Utilizarea tahografului electronic este obligatorie din punct de vedere legal. Informațiile extrase din tahograf sunt utilizate atât de administratori pentru...

Funcții Monitorizare GPS Standard

Modul control combustibil

Modul Rapoarte interactiv

Analiza timpilor de condus

Modul EcoDrive

Monitorizare Avansată Flotă

Fiecare flotă are cerințe unice în ceea ce privește monitorizarea. Cu CargoTrack Standard, am configurat un set de module care oferă o gamă largă de supraveghere. Cu cât soluția de monitorizare este mai completă, cu atât creșterea profitului tău este mai rapidă și mai semnificativă.

Acum poți urmări costurile și consumul de combustibil eficient. Modulul EcoDrive îți permite să identifici pierderile de combustibil și să observi care dintre șoferi adoptă un stil de condus ce poate accelera uzura vehiculelor.

Descarcă automat datele din tahograf și optimizează timpul managerului de flotă cu ajutorul CargoTrack Standard. Această soluție îți permite să creezi rute cu sarcini ce pot fi trimise direct șoferilor, să monitorizezi statusul sarcinilor, să configurezi alerte personalizate și să generezi rapoarte detaliate, concentrate pe informațiile relevante pentru tine și flota ta.

Toate datele colectate cu CargoTrack Standard sunt centralizate și prezentate în rapoarte interactive, simplu de analizat și de înțeles.

Monitorizare GPS Servicii Publice - Monitorizare GPS Transport Frigorific

Soluția CargoTrack Standard include

* – Necesită echipament adițional

Alege pachetul standard

Vrei să aflii mai multe despre ce îți poate oferi Pachetul de Monitorizare GPS CargoTrack?

5/5 - (1 vote)
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?