Uncategorized @ro

Sondă litrometrică camion – Beneficiile acesteia

sonda litromertica camion, sonda litrometrica, consum combuistibil
Sondă litrometrică camion

Combustibilul este una dintre cele mai mari cheltuieli ale oricărei afaceri din domeniul transporturilor.

Cu toate acestea, consumul acestuia poate fi redus și optimizat prin utilizarea sondei litrometrice.

Sonda litrometrică camion generează economii, așa că devine o investiție care își returnează mai mult decât valoarea.

Sonda litrometrică pentru camion este capabilă să măsoare combustibilul dintr-un rezervor al unui vehicul staționar sau în mers.

Pe lângă faptul că ne permit să cunoaștem consumul real de combustibil al fiecărui vehicul, sondele litrometrice pentru camioane detectează capacitatea de alimentare și scurgerile. În acest fel evită extragerea unor cantități mari de combustibil la fiecare călătorie.

Sonda litrometrică camion transmite informațiile către o altă interfață, care în cele mai multe cazuri este de obicei un GPS.

Pentru a îmbunătăți eficiența vehiculelor și pentru a evita furtul de combustibil din rezervor, instalați sistemul de monitorizare a combustibilului activat prin GPS.

Soluțiile de monitorizare a combustibilului sunt utilizate în mare măsură de companiile de logistică și transport din întreaga lume. 

Un sistem de monitorizare a combustibilului vă va informa despre cantitatea de combustibil rămasă în vehicul.

Sonda litrometrică este concepută pentru a vă ajuta să monitorizați și să gestionați eficiența consumului de combustibil al vehiculelor.

De asemenea, veți primi rapoarte detaliate despre fiecare fază de alimentare, cum ar fi timpul și locul de umplere cu combustibil, câți litri umpluți, câți litri consumați, etc.

În plus, vă permite să determinați volumul exact de combustibil și modificarea volumului, adică alimentarea sau golirea combustibilului din rezervor.

Sonda-litrometrică-CargoTrack
Sondă litrometrică camion

Urmărire în timp real a nivelului de combustibil

Sonda litrometrica oferă un nivel de combustibil mai precis, mai fiabil și mai stabil chiar și în condiții extreme. Poate fi folosit pentru a măsura în timp real nivelul de combustibil din rezervorul vehiculului și din rezervoarele de stocare.

Rapoarte privind costul pe kilometru

Un sistem de monitorizare a combustibilului generează rapoarte pentru a calcula km parcurși de flotă și cantitatea de combustibil consumată de acestea, ceea ce, în schimb, dă putere utilizatorului să calculeze pur și simplu costul pe km și să atingă kilometrajul parcului și să afle nivelurile de performanță.

Alerte în timp real privind alimentările și scurgerile

În prezent, șoferii pot manipula cu ușurință facturile de combustibil. Astfel, dacă se dorește obținerea unor informații ca: volum de combustibil alimentat, ora și stația alimentării, atunci instalarea unei sonde litrometrice va reduce risipa și eficientiza consumul de combustibil.

Cu sistemele de monitorizare GPS și sondele litrometrice se pot obține următoarele informații:

  • Alerte prin SMS sau e-mail la alimentare și scurgere;
  • Locațiile de alimentare și de scurgere afișate pe hartă;
  • Rapoarte complete privind alimentarea și scurgerea;
  • Alertele pot fi setate pentru a vă avertiza cu privire la niveluri ridicate sau scăzute de combustibil.

Raport privind consumul de combustibil și kilometri pe litru de combustibil

Cu rapoartele detaliate și statisticile dispozitivului de localizare GPS se poate calcula consumul exact pentru fiecare vehicul.

În calitate de administrator de flotă, puteți analiza consumul săptămânal sau lunar de combustibil pe kilometru pentru fiecare vehicul și puteți identifica care nu sunt eficiente din punct de vedere al consumului.

Sondă litrometrică camion CargoTrack

Sonda litrometrică CargoTrack conectată la sistemul de monitorizare GPS este o soluție care garantează o precizie de 99% în cazul monitorizării combustibilului.

Senzorii digitali măsoară nivelul de combustibil pe întreaga înălţime a rezervorului, permițând evitarea zonelor oarbe.

Soluția CargoTrack ajută la urmărirea modificărilor nivelului de combustibil, și este echipamentul perfect pentru a eficientiza costurile asociate consumului de combustibil.

Beneficiile care însoțesc soluția CargoTrack de monitorizare a combustibilului

  • Calcularea consumului pe traseele date: poți afla cu precizie cât combustibil se consumă pe un traseu dat. 
  • Cu ajutorul platformei CargoTrack, poți vedea dacă există diferențe de consum pe același traseu efectuat de soferi diferiți și poți calcula implicațiile financiare pe termen lung. 
  • Evaluarea rentabilității: soluția CargoTrack te ajută să-ți determini exact costurile cu, combustibilul în vederea întocmirii de oferte de transport.
  • Furtul de combustibil: montarea sondelor litrometrice descurajează furtul de combustibil, lucru care duce la recuperarea investiției în dispozitiv într-un timp foarte scurt. 
  • Soluţia este de asemenea compatibilă cu rezervoarele foarte mari de motorină, benzină sau gaz.
  • Notificări la scăderea nivelului de combustibil: ești notificat prin e-mail sau sms atunci când au loc scăderi de combustibil.
  • Notificări la alimentări: primești un e-mail sau sms la fiecare alimentare.
4.6/5 - (14 votes)
Vlad

Sharing is caring

Facebook
Twitter
LinkedIn

Descoperă mai multe direct de la specialiști

Citește informații complete de ultimă oră din domeniul transportului ori descoperă sfaturi și exemple de bune practici pentru a-ți eficientiza întregul parc auto!
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?