Pachetul de Mobilitate 2022

Pachetul de Mobilitate 2022, o lege care a devenit o nebuloasă atât pentru transportatori, cât și pentru autorități. Măsurile restrictive impuse de Uniunea Europeană prin Pachetul Mobilitate 1 au fost încă de la bun început o amenințare, mai ales pentru firmele de transport mici și mijlocii afectate deja de contextul pandemic anterior. Pachetul Mobilitate a devenit astfel un subiect dezbătut îndelung de specialiști în domeniu sau juriști, dar în primul rând de către transportatori.

Totul a pornit de la o serie de ambiguități legislative ce au lăsat loc multor interpretări.

Cum pot însă transportatorii să „supraviețuiască” noilor cerințe legislative?

În primul rând cunoscând și respectând normele în vigoare.

CargoTrack a construit noua funcționalitate care te va ajuta să poți ține sub control cu un singur click ”întoarcerea camioanelor acasă la opt săptămâni”.

Astfel, vei știi clar câte zile, ore, minute au mai rămas până la întoarcerea acasă a camionului tău, astfel încât să eviți amenzile usturătoare aplicate pentru nerespectarea Pachetul de Mobilitate.

Afacerea ta, prioritatea noastră

Noi, cei din CargoTrack știm cât de important este timpul pe care îl dedici afacerii tale! Tocmai de aceea noi am decis să ne dedicăm timpul perfecționării acestei funcționalități, care acum necesită minimum de efort din partea ta pentru a putea implementa Pachetul de Mobilitate în cel mai ușor mod cu putință.

Mai jos ți-am pregătit un scurt video, în care îți explicăm modul în care poți implementa noua funcționalitate prin care poți ține sub control întoarcerea acasă a camionului la opt săptămâni.

Vrei să știi cum poți achiziționa acest serviciu?

Nu ezita să ne contactezi pentru Pachetul de Mobilitate 2022!

5/5 - (3 votes)
Vlad
Vlad
Vlad

Would you like to share your thoughts?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *