Compania CargoTrack Solutions propune o serie de servicii personalizabile, create special pentru transportatori, cum ar fi monitorizare și control GPS, monitorizare combustibil, servicii de consultanță financiară și juridică, sistem de management al transporturilor, precum și serviciul Hu-GO de plată automată a taxelor de drum pe Ungaria, asupra căruia ne vom concentra în acest articol.

Plata taxelor de drum în Ungaria și Bulgaria ți se pare un proces lung și complicat?

Transportatorii care tranzitează des țări ca Ungaria sau Bulgaria se lovesc, de multe ori, de sistemul complicat al plății taxelor de drum. Pe lângă faptul că această problemă consumă mult timp, necesită cumpărarea de bilete cu rută fixă și generează inflexibilitate, amenzile se pot ridica până la zeci de mii de euro pe an. Acesta este un aspect care atrage după sine o sumedenie de probleme, cum ar fi costurile operaționale crescute și eficacitate scăzută.

Scapă de amenzi și lasă grija plății taxei de drum în Ungaria și Bulgaria pe seama noastră! Prin serviciile CargoToll-HU și CargoToll-BG oferit de CargoTrack, plătești automat taxele de drum, fără să trebuiască să planifici ruta în avans.

O alternativă eficientă de a simplifica procesele transportatorilor care tranzitează Ungaria și Bulgaria, și elimină problema cumpărării de bilete cu rută fixă de la chioșcuri și schimbarea rutelor în caz de ambuteiaj.

Rezolvarea problemei în 3 pași:

  1. Dispozitiv OBU instalat

Se instalează un dispozitiv OBU, care înregistrează și transmite în timp real datele referitoare la categoriile de drum parcurse. Utilizând aceste echipamente este eliminată planificarea rutei în avans și se va plăti exact suma datorată pentru drumurile tranzitate.

  1. Cont Hu-GO & BGTOLL

Se creează conturile pentru aceste platforme unde se încărcat în prealabil cu fonduri, din care se fac automat plățile, în baza datelor transmise de dispozitivul OBU.

  1. Contul tău este supravegheat 24/7

Operatorii CargoTrack verifică în permanență starea contului tău și vei fi notificat când soldul acestuia scade sub pragul stabilit de tine, astfel încât tu să nu ai surprize neplăcute.

  1. Garanția noastră

Atâta vreme cât contul tău are suma necesară tranzitului și ai primit, totuși, o amendă, o plătim noi.

Contacteaza acum Compania CargoTrack Solutions pentru cele mai bune solutii de monitorizare GPS.

5/5 - (12 votes)
Vlad
Vlad
Vlad

Would you like to share your thoughts?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *