Monitorizare GPS

Top 5 avantaje dispozitiv localizare GPS în timp real

În domeniul transportului, este important să cunoaștem cele mai importante resurse prin care să creștem semnificativ randamentul companiei.

Un dispozitiv localizare GPS în timp real este esențial pentru a putea monitoriza cât mai eficient activitatea camioanelor și a șoferilor, dar și pentru a-ți putea organiza cursele și actele administrative.

În acest sens, este important să cunoști care este un dispozitiv localizare GPS în timp real potrivit nevoilor tale, cu ce accesorii poate veni acesta și ce trebuie să știi pentru a profita la maximum de un astfel de serviciu.

În acest articol, îți vom prezenta 5 avantaje semnificative ale unui dispozitiv localizare GPS în timp real.

1. Dispozitiv localizare GPS în timp real cu tehnologie avansată

Un aspect esențial atunci când alegi să achiziționezi un dispozitiv localizare GPS în timp real este legat de tehnologia cu care acestea funcționează.

Este important să iei în considerare zonele în care șoferii realizează cel mai frecvent curse și să te asiguri că echipamentul GPS ales de tine funcționează printr-o rețea disponibilă în acea zonă. Rețeaua 4G este cea mai bună alegere pe termen lung pentru un dispozitiv localizare GPS în timp real, deoarece multe țări au ales închiderea rețelelor 2G/3G.

În plus, este important să cunoști tehnologia prin care echipamentul GPS ales de tine funcționează. În cazul CargoTrack, echipamentele GPS includ modele cu tehnologie GPS de ultimă generație, astfel încât să poți fi siguri că vei obține date precise în timp real.

2. Accesorii pentru eficiență maximă

Pentru a asigura cea mai bună performanță a unui dispozitiv localizare GPS în timp real, este important să iei în considerare adăugarea de accesorii în funcționalitatea echipamentului GPS.

Cele mai adesea alese accesorii pentru un dispozitiv localizare GPS în timp real sunt:

sondă litrometrică;

senzor de temperatură;

panoul de control EcoDrive;

echipament de comunicare cu șoferul;

cititor card tahograf;

CargoTrack pune la dispoziție peste 40 de module și accesorii pentru a-ți oferi toate resursele necesare pentru a face cele mai bune alegeri în compania ta.

3. Software de monitorizare GPS avansat

Pe lângă un dispozitiv localizare GPS în timp real, este important să iei în considerare modulele digitale și software-ul cu care acesta vine.

Este important ca furnizorul tău de servicii de monitorizare GPS să îți pună la dispoziție o aplicație bine dezvoltată, intuitivă și cu funcționalități complete, pentru a-ți putea folosi la capacitate maximă serviciile achiziționate.

Aplicația CargoTrack vă oferă un control complet asupra datelor de localizare și a stării vehiculelor dvs. Puteți crea rapoarte personalizate, seta alerte și urmăriți performanța în timp real.

4. Soluții personalizate pentru nevoile companiei tale

Fiecare companie de transport are nevoi unice, iar acest lucru este esențial în alegerea unui dispozitiv localizare GPS în timp real care să îți satisfacă acele nevoi.

Este important ca furnizorul de servicii de monitorizare GPS să îți ofere posibilitatea de a-ți adapta serviciul în funcție de nevoile specifice pe care le ai pentru a-ți gestiona la capacitate maximă afacerea.

Ia în considerare opțiunile și adaptabilitatea pe care furnizorul ți-o oferă în alegerea celui mai potrivit echipament GPS.

5. Suport tehnic

Este foarte important să iei în considerare suportul pe care firma furnizoare de servicii de monitorizare GPS ți-l oferă pe parcursul colaborării.

O echipă de tehnicieni experți și care să răspundă în timp util la nevoile și solicitările tale vor face semnificativ diferența în anumite situații limită.

Alege foarte bine furnizorul și ia în considerare aceste aspecte atunci când faci o decizie. Suportul și deschiderea firmei este esențial atunci când vorbim de performanță în domeniul transportului.

Dispozitiv localizare GPS în timp real CargoTrack – servicii premium

În alegerea unui dispozitiv localizare GPS în timp real trebui să ai în vedere toate nevoile aferente companiei tale. În acest sens, furnizorul de servicii GPS ales și calitatea acestora este esențială pentru a genera cel mai bun randament aferent sarcinilor zilnice.

Serviciile de monitorizare GPS CargoTrack oferă cele mai noi tehnologii și cea mai bună performanță pentru gestionarea zilnică a muncii din transport.

Poți alege din mai multe echipamente GPS și pachete de funcționalități, în funcție de nevoile tale.

În plus, după ce îți alegi echipamentul GPS potrivit pentru afacerea ta, noi îți oferim montaj gratuit, oriunde în Europa.

Ai nevoie de ajutor?

Vrei să afli mai multe informații?

Contactează-ne acum și discută cu un specialist CargoTrack!

5/5 - (1 vote)
Lorena Rus

Sharing is caring

Facebook
Twitter
LinkedIn

Descoperă mai multe direct de la specialiști

Citește informații complete de ultimă oră din domeniul transportului ori descoperă sfaturi și exemple de bune practici pentru a-ți eficientiza întregul parc auto!
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?