Management flote

Top 5 avantaje ale unui sistem GPS de localizare

Un sistem GPS de localizare pentru o firmă de transport este un element cheie pentru o gestionare eficientă a administrării serviciilor oferite.

Monitorizarea GPS este tot mai des implementată atât de flotele mici, cât mai ales de flotele cu un număr mare de mașini. Indiferent de dimensiunile acestora, managerii de flote auto aleg să își monitorizeze autovehiculele pentru a-și asigura costurile, activitatea și siguranța șoferilor.

În acest sens, firmele beneficiază de foarte multe beneficii în urma implementării unui sistem GPS de localizare pe mașinile lor. În cele ce urmează îți vom prezenta 5 dintre cele mai importante avantaje ale unui sistem GPS de localizare, de care și tu poți beneficia, alegând servicii de monitorizare GPS profesionale.

Top 5 avantaje ale unui sistem GPS de localizare

Un sistem GPS de localizare este o tehnologie utilizată pentru a urmări locația unui vehicul, cu scopul de a putea verifica. Există mai multe avantaje ale unui sistem GPS de localizare, iar în continuare vom prezenta Top 5 dintre acestea:

1. Îmbunătățirea siguranței

Un unui sistem GPS de localizare îți oferă posibilitatea de a vedea în timp real locația vehiculelor tale, fapt ce te ajută în cazul unor furturi sau agresiuni realizate asupra vehiculelor tale.

Astfel, poți asigura atât siguranța șoferilor tăi, cât și a mașinilor tale, asigurându-te că rămân în zonele stabilite de tine atunci când se află în parcare.

2. Reduci eficient costurile

Utilizarea unui sistem GPS de localizare ajută la reducerea costurilor, întrucât acesta vă oferă informații despre:

  • Consumul de combustibil al fiecărui vehicul – reușind astfel să eviți furturile de combustibil;
  • Traseele realizate de către șoferi;
  • Orice deviere de traseu, astfel dispecerul poate oricând redirecționa șoferul pe traseul cel mai optim pentru timp și consum;
  • Pauzele șoferilor și respectarea programului de muncă, astfel încât să poți evita amenzile;
  • Stilul agresiv și viteza de conducere al șoferilor, astfel poți evita deteriorarea și uzura mașinii;
  • Alerte de tensiune;
  • Alerte privind schimburile de ulei sau inspecțiile necesare.

3. Îmbunătățirea eficienței firmei

Un sistem GPS de localizare poate ajuta la îmbunătățirea eficienței în ceea ce privește managementul flotei, transporturile realizate sau monitorizarea angajaților.

Prin urmărirea locației și a traseelor, se poate identifica rapid cea mai bună soluție de evitare a ambuteiajelor sau drumurilor blocate, pentru a salva timp și bani.

În același timp, opțiunea de descărcare de la distanță a rapoartelor necesare și gestionarea administrativă mult mai rapidă și ușoară îți facilitează un demers mult mai rapid din punct de vedere al actelor și documentelor.

4. Îți asigură control asupra activității firmei

Un sistem GPS de localizare este extrem de important când vine vorba de activitatea șoferilor și modul în care aceștia folosesc mașinile și realizează în mod corespunzător transporturile.

Sistemul poate ajuta la monitorizarea traseelor parcurse, la identificarea opririlor nedorite sau a utilizării neautorizate a vehiculului. Acest lucru poate ajuta la îmbunătățirea controlului asupra activităților și a cheltuielilor.

Mai mult decât atât, vizualizarea în timp real a locației îți asigură informațiile necesare realizării transportului, pentru ca firma ta să ofere servicii la cele mai înalte standarde.

Cu CargoTrack, poți obține cele mai performante opțiuni de gestionare a flotei tale auto prin utilizarea unui sistem GPS de localizare.

5. Ușor accesibil

Unul dintre cele mai mari avantaje este opțiune de a putea vizualiza informațiile oferite de un sistem de localizare GPS de pe orice dispozitiv, la orice oră.

CargoTrack îți oferă posibilitatea de a vizualiza datele monitorizării GPS a vehiculelor tale la orice oră din zi, de pe laptop, tabletă, telefon, calculator și orice alt dispozitiv conectat la internet.

Soluțiile CargoTrack pentru un sistem GPS de localizare

CargoTrack îți oferă pachete profesionale de monitorizare GPS, care să te ajute semnificativ în gestionarea flotei tale auto și să îți ofere toate resursele necesare.

Mai mult decât atât, consultanții CargoTrack sunt experți în domeniul transportului și îți pot furniza informațiile de care ai nevoie pentru a alege cele mai bune oferte pentru tine.

Te-ai hotărât să îți gestionezi mult mai eficient afacere? Îți dorești un sistem GPS de localizare la cele mai înalte standarde?

Contactează-ne acum și alege cea mai bună variantă pentru afacerea ta!

5/5 - (1 vote)
Lorena Rus

Sharing is caring

Facebook
Twitter
LinkedIn

Descoperă mai multe direct de la specialiști

Citește informații complete de ultimă oră din domeniul transportului ori descoperă sfaturi și exemple de bune practici pentru a-ți eficientiza întregul parc auto!
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?