Monitorizare GPS

5 beneficii ale instalării unui GPS pentru localizare auto

Alegerea și montarea unui sistem GPS pentru localizare auto este un proces foarte important. Acest factor esențial al companiei tale va face diferența prin servicii prompte și calitative pe piața transporturilor.

Știm cât de greu este să te informezi cu privire la cel mai potrivit sistem GPS pentru localizare auto în acord cu nevoile firmei tale.

În acest articol îți vom prezenta 5 beneficii importante în instalarea unui GPS pentru localizare auto pentru mașinile din parcul tău auto.

Nu uita, dacă ai nevoie de ajutor în procesul de alegere a celui mai potrivit echipament GPS pentru localizare auto, experții CargoTrack îți stau la dispoziție. Contactează-ne aici!

1. Optimizezi eficient rutele de conducere ale șoferilor

Cu un echipament GPS pentru localizare auto, ai acces la traseul efectuat de către șofer și poți oricând să alegi cea mai bună rută pentru el. În acest mod, poți alege rutele mai puțin aglomerate, fără ambuteiaje sau mai rapide, în așa fel încât să reduci costurile și timpul de așteptate al clienților.

Alegerea rutei potrivite pentru șofer în funcție de condițiile în timp real de pe șosele este un aspect foarte important pentru îmbunătățirea semnificativă a serviciilor.

2. Îmbunătățești managementul parcului tău auto

Prin monitorizarea în timp real a vehiculelor tale și a traseelor efectuate, ai un control mult mai ridicat asupra eficientizării parcului tăui auto.

Ai acces în timp real la locația vehiculului tău și poți să monitorizezi stilul de conducere a șoferului tău, pentru a preveni deteriorările mașinii, amenzile sau accidentele.

Cu un echipament GPS pentru localizare auto potrivit, vei avea rezultate sesizabile pe termen lung.

3. Analizezi rapoartele de date prin GPS pentru localizare auto

Un echipament GPS pentru localizare auto eficient îți va transmite rapoarte complete despre diferite date ale vehiculului sau șoferului tău, precum:

  • Foaie de parcurs;
  • Raport ore lucrate zi/noapte;
  • Raport activitate pe țări;
  • Rapoarte personalizate;
  • Rapoarte nivel combustibil;
  • Rapoarte de sinteză;
  • Analiză conduită șofer;
  • Date tahograf.

Împreună cu alte accesorii montate pe mașină, un echipament GPS pentru localizare auto CargoTrack îți oferă acces la 40 de module diferite, pentru a-ți alege cele mai bune opțiuni pentru afacerea ta.

4. Poți să scazi costurile de asigurare

În cazul anumitor firme de asigurări, poți beneficia de un cost mai scăzut al asigurării achiziționate în cazul în care montezi pe vehicul un echipament GPS pentru localizare auto.

Acest lucru depinde de la o țară la alta și de la o firmă de asigurări la alta, dar cu o informare aferentă vei putea să îți scazi costurile.

5. Cu echipamente suplimentare, ai beneficii în plus

La un echipament GPS pentru localizare auto adaptabil nevoilor tale, poți alege din mai multe accesorii și echipamente pentru a folosi sistemul GPS ales la capacitatea maximă în raport cu nevoile parcului tău auto.

În acest sens, la CargoTrack poți opta pentru mai multe accesorii și module în funcție de cerințele tale.

De la senzori de temperatură, panou de control, sondă litrometrică sau sistem acustic de alertare a șoferului, ai o varietate de opțiuni pentru a-ți optimiza cât mai mult munca.

Este important să te informezi din timp atunci când îți alegi un sistem de monitorizare GPS, pentru că există mai multe opțiuni pe piață, iar alegerea celui mai potrivit echipament GPS pentru localizare auto este vital pentru succesul afacerii tale.

Echipamentele GPS CargoTrack îți oferă performanță și profesionalism, iar pachetul de beneficii pe care îl includem este menit să te ajute și să îți îmbunătățească cât mai mult experiența.

Îți oferim:

  • Consultanță gratuită;
  • Montaj gratuit oriunde în Europa, direct la locația vehiculului tău, fără niciun fel de cost;
  • Suport tehnic zilnic;
  • Peste 10 ani de experiență și profesionalism.

Orice nelămurire ai, te ajutăm pas cu pas să îți alegi echipamentul GPS pentru localizare auto potrivit pentru afacerea ta.

Contactează-ne acum pentru a afla informații complete și a-ți alege echipamentul GPS dorit!

5/5 - (2 votes)
Lorena Rus

Sharing is caring

Facebook
Twitter
LinkedIn

Descoperă mai multe direct de la specialiști

Citește informații complete de ultimă oră din domeniul transportului ori descoperă sfaturi și exemple de bune practici pentru a-ți eficientiza întregul parc auto!
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?