Monitorizare GPS

De ce este vitală localizarea GPS în gestionarea flotei tale auto?

Localizarea GPS reprezintă un element foarte important în tot ce înseamnă gestionarea unei flote de vehicule.

Dacă ești transportator sau gestionezi o flotă de vehicule înțelegerea și folosirea unui astfel de serviciu te va ajuta semnificativ în creșterea afacerii tale.

Localizarea GPS vine la pachet cu foarte multe posibilități de gestionare și eficientizare a transporturilor tale, fie că vorbim de reducerea consumului de combustibil, organizarea rutelor, gestionarea facturilor sau comunicarea cu șoferul, un serviciu de monitorizare GPS potrivit nevoilor tale te va ajuta să crești calitatea afacerii tale.

În acest articol, îți prezentăm o parte dintre cele mai importante motive pentru care localizarea GPS te va ajuta semnificativ în compania ta de transport.

1. Crește eficiența operațiunilor

Localizarea GPS îți permite să urmărești în timp real fiecare vehicul din flota ta.

Acest lucru înseamnă că poți optimiza rutele și poți evita traficul sau întârzierile neașteptate. În plus, poți aloca vehiculele în funcție de nevoile fiecărui transport și de disponibilitatea vehiculelor

În funcție de sistemul de monitorizare GPS ales, poți beneficia de mai multe accesorii și module, pentru a-ți eficientiza la maximum capacitatea de muncă. Un exemplu în acest sens este platforma eTMS, prin care poți genera facturi automate, transmite rutele către șoferi printr-un SMS sau să stochezi într-o arhivă toate documentele pentru fiecare cursă în parte.

2. Îmbunătățește siguranța și securitatea

Localizarea GPS nu este doar despre urmărirea vehiculelor, ci și despre asigurarea securității acestora. Poți monitoriza viteza, stilul de condus și opririle nedorite ale șoferilor tăi. Aceasta te ajută să previi accidentele și să reduci riscul de furt sau vandalism.

Frânările bruște, accelerările agresive sau viteza de conducere sunt câțiva dintre parametrii pe care îi poți monitoriza pentru a preveni deteriorarea prematură a vehiculelor tale. În acest mod, poți atenționa șoferii și te poți asigura că vehiculele tale sunt menținute într-o stare optimă.

3. Localizarea GPS economisește timp și bani

Gestionarea unei flote fără localizare GPS poate fi costisitoare. Poate presupune apeluri frecvente pentru a verifica poziția vehiculelor și poate duce la nevoia de a aloca resurse suplimentare pentru gestionarea eficientă a flotei.

Cu un sistem de localizare GPS, vei economisi timp și bani, deoarece informațiile sunt la îndemâna ta în timp real.

Fiecare sistem de monitorizare GPS vine cu pachete și opțiuni diferite, unele sunt mai complexe și au o gamă variată de module și accesorii din care poți alege pentru a atinge potențialul maxim a afacerii tale. Pe de altă parte, există și opțiuni mai ieftine care au opțiuni limitate de gestionare.

Este important să știi clar care sunt nevoile tale, ca să poți profita în totalitate de serviciile oferite de către furnizor.

4. Îmbunătățește relația cu clienții

Clișeul „timpul înseamnă bani” este foarte adevărat în industria transportului. Dacă poți livra mărfurile mai rapid și mai precis clienților tăi, aceștia vor fi mai mulțumiți și vor fi mai dispuși să lucreze cu tine din nou. Localizarea GPS te ajută să optimizezi livrările și să îți menții promisiunile față de clienți.

Relația cu clienții este importantă în gestionarea afacerii, iar profesionalismul tău poate să crească încrederea acestora față de serviciile tale. În acest mod, vei putea crește pe piața de transporturi.

5. Reduce consumul de combustibil și impactul asupra mediului

Optimizarea rutelor cu ajutorul localizării GPS nu numai că economisește combustibil, ci și reduce emisiile de carbon. Acest lucru contribuie la protejarea mediului înconjurător și la îmbunătățirea reputației companiei tale în ceea ce privește responsabilitatea socială corporativă.

Chiar dacă acest aspect nu este o prioritate pentru compania ta, localizarea GPS te va ajuta să reduci consumul de combustibil. În primul rând cu ajutorul unei sonde litrometrice, care te va ajuta să elimini furtul de combustibil prin monitorizarea constantă a cantității de combustibil din rezervor. Pe de altă parte, gestionarea rutelor într-un mod eficient și evitarea devierilor de traseu sau a rutelor cu ambuteiaje și lucrări, te vor ajuta să reduci consumul de combustibil.

Localizarea GPS la cel mai performant nivel

CargoTrack îți oferă un sistem de localizare GPS performant, cu opțiune de a alege din peste 40 de module și accesorii, în funcție de nevoile companiei tale.

Experții noștri te vor ajuta să alegi cele mai potrivite opțiuni pentru firma ta. Te ajutăm la fiecare pas și ne asigurăm că serviciul ales de tine funcționează bine.

În plus, îți oferim montaj gratuit oriunde în România și Europa, pentru a beneficia la maximum de cele mai bune servicii.

Vrei să afli mai multe?

Vrei să îți crești afacerea?

Contactează-ne acum și află tot ce ai nevoie să știi!

Rate this post
Lorena Rus

Sharing is caring

Facebook
Twitter
LinkedIn

Descoperă mai multe direct de la specialiști

Citește informații complete de ultimă oră din domeniul transportului ori descoperă sfaturi și exemple de bune practici pentru a-ți eficientiza întregul parc auto!
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?