Monitorizare GPS

Beneficiile complete ale unui sistem GPS localizare auto fără abonament

Industria transporturilor se confruntă cu provocări constante în gestionarea eficientă a flotelor auto. O soluție eficientă care aduce beneficii semnificative flotelor auto este opțiunea unui sistem GPS localizare auto fără abonament.

Acest tip de serviciu – sistem GPS localizare auto fără abonament, aduce libertate și flexibilitate în gestiunea vehiculelor și a managementului afacerii.

CargoTrack îți pune la dispoziție serviciu de monitorizare GPS fără să a fi nevoit să îți restricționez activitatea în baza unor contracte.

sistem GPS localizare auto fără abonament

Renunți la serviciu în orice moment cu un sistem GPS localizare auto fără abonament

Indiferent de fluctuația de personal, de problemele de buget care apar sau rezonanța serviciilor achiziționate cu nevoile firmei tale, faptul că poți renunța în orice moment la serviciul pe care îl plătești lunar poate înseamna foarte mult într-o situație limită.

Poate fi un aspect de detaliu, despre care multe firme de monitorizare GPS nu îl iau în calcul din dorința de a lua bani pe cel puțin o durată de timp contractuală, pentru a nu avea diferite „pierderi”.

Ei bine, beneficiile aduse clienților sunt mult mai importante decât anumite costuri care pot să apară intermediar unui astfel de tipar de sistem GPS localizare auto fără abonament.

Poți beneficia de control total asupra bugetului tău, asupra alocării și monitorizării vehiculelor tale și mai mult decât atât, poți să alegi de fiecare dată ceea ce crezi că este mai bine pentru firma ta, fără a fi restrâns de termeni contractuali.

Nu faci compromisuri legate de serviciile de monitorizare GPS

Faptul că nu ești limitat la un termen contractual de respectat, îți dă posibilitatea de a face cele mai potrivite alegeri pentru firma ta, în funcție de ceea ce consideri ori ceea ce ești îndrumat de un specialist să faci.

În acest mod, nu vei face compromisuri de a pierde luni de zile cu un serviciu care nu te-a mulțumit ori să plătești un abonament pentru un șofer care a demisionat.

Control total asupra costurilor

Fiecare investiție, de orice valoare ar fi ea, contează în domeniul transporturilor.

Prin eliminarea perioadelor contractuale sufocante, obții un control total asupra costurilor afernte flotei tale auto.

Plătești doar pentru serviciile pe care le folosești și nimic mai mult.

Această transparență financiară îți permite să gestionezi bugetul eficient, având în același timp acces la tehnologii avansate de localizare și monitorizare, atât timp cât tu îți dorești acest lucru.

sistem GPS localizare auto fără abonament

Acces la cele mai performante tehnologii fără obligații contractuale

CargoTrack îți pune la dispoziție acest tip de sistem GPS localizare auto fără abonament.

În baza acestui serviciu, îți oferim echipamente și software-uri de monitorizare GPS la cele mai înalte standarde de pe piață, plus servicii adiacente monitorizării GPS, pentru a te ajuta să atingi performanța la cel mai înalt nivel.

Află aici care sunt serviciile noastre.

Monitorizare GPS CargoTrack – fără perioade contractuale

La CargoTrack, suntem dedicați să îți creștem performanța afacerii tale prin tehnologii de ultimă generație. Optând pentru serviciile noastre de monitorizare GPS fără perioade contractuale, beneficiezi de flexibilitate, control financiar și acces la caracteristici avansate.

Pune accentul pe eficiența partenerilor, suntem implicați în suportul oferit fiecărui partener, pentru a ne asigura că ating performanța dorită alături de serviciile de monitorizare GPS CargoTrack.

În același timp, punem accentul pe:

  • Suport tehnic de la specialiști în domeniu;
  • Montaj GRATUIT în România și Europa;
  • Oferim un sistem GPS localizare auto fără abonament;
  • Punem la dispoziție servicii juridic-financiare și pentru taxe de drum;
  • Platforma eTMS;
  • Peste 40 de module și accesori pe care să le adaugi echipamentului GPS pentru o performanță ridicată;
  • Transparență totală.

Descoperă serviciile complete oferite de CargoTrack și contactează-ne chiar acum pentru orice informații ai nevoie!

Nu uita, indiferent de serviciile pe care le contractezi, alege întotdeauna cele mai potrivite opțiuni pentru nevoile firmei tale! 

5/5 - (2 votes)
Lorena Rus

Sharing is caring

Facebook
Twitter
LinkedIn

Descoperă mai multe direct de la specialiști

Citește informații complete de ultimă oră din domeniul transportului ori descoperă sfaturi și exemple de bune practici pentru a-ți eficientiza întregul parc auto!
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?