Monitorizare GPS

Care sunt cele mai mari 5 avantaje ale unui sistem de supraveghere GPS?

supraveghere Gps

În domeniul transportului, fiecare minut contează. Este important să fii cât mai organizat și eficient cu sarcinile zilnice, pentru a reuși să maximizezi randamentul flotei tale auto.

Alegerea unui sistem de supraveghere GPS potrivit pentru afacerea ta te poate ajuta semnificativ să îți crești profitul, să ai un control mai mare asupra angajaților tăi și să limitezi folosirea necorespunzătoare a vehiculelor.

Atunci când cauți un serviciu de supraveghere GPS pentru flota ta auto, este important să știi care sunt nevoile flotei tale auto și ce îți dorești să obții de la un astfel de serviciu.

CargoTrack îți pune la dispoziție un sistem de monitorizare GPS de ultimă generație, cu peste 40 de module și accesorii cu care să îți personalizezi pachetul de monitorizare GPS, în funcție de propriile nevoi.

În acest articol, îți prezentăm cele mai importante 5 avantaje pe care ți le oferă un sistem de supraveghere GPS.

supraveghere Gps

Monitorizarea comportamentului șoferilor

Un sistem de supraveghere GPS poate furniza informații detaliate despre comportamentul șoferilor, precum viteza, frânarea bruscă sau accelerarea excesivă.

Acest lucru te ajută să controlezi mai bine stilul de conducere al șoferului, consumul de combustibil aferent și să reduci uzarea excesivă a vehiculelor.

În plus, poți genera rapoarte complexe despre fiecare șofer, pe baza cărora să realizezi analize.

Gestionarea eficientă a timpului

Prin planificarea rutelor în funcție de datele GPS și evitarea traficului sau a întârzierilor neașteptate, poți optimiza timpul petrecut pe drum și să livrezi transportul în timpul stabilit.

Un serviciu adiacent serviciului de supraveghere GPS, precum platforma eTMS, te va ajuta semnificativ în gestionarea sarcinilor și a timpului. Aceasta îți permite automatizarea task-urilor zilnice, generarea automată de facturi, alocarea directă a șoferilor sau alte funcționalități ce te ajută să economisești foarte mult timp.

Acest timp economisit prin astfel de sisteme de supraveghere GPS poate fi folosit de către dispeceri în găsirea de noi curse pentru creșterea afacerii tale.

Monitorizarea și gestionarea consumului de combustibil

Prin urmărirea consumului de combustibil și a eficienței vehiculelor, un sistem GPS poate ajuta la identificarea și corectarea comportamentelor sau problemelor care duc la utilizări ineficiente de combustibil. Aceasta poate duce la economii semnificative de costuri pe termen lung.

Pot fi instalate echipamente adiacente care să sporească controlul asupra consumului de combustibil. Sonda litrometrică este un dispozitiv ce poate fi montat în rezervorul vehiculului și care să îți arate în timp real nivelul de combustibil din rezervor. În același timp, acesta îți trimite și alerte când nivelul de combustibil scade brusc, pentru evitarea furturilor.

supraveghere Gps

Creșterea eficienței operaționale

Cu acces la date detaliate despre activitățile flotei tale de vehicule, poți identifica rapid problemele din afacerea ta și să iei măsuri pentru a optimiza procesele operaționale. Acest lucru poate duce la o mai mare productivitate, profitabilitate și competitivitate pe piață.

Funcționalitățile pe care ți le poate oferi un echipament de monitorizare GPS de ultimă generație sunt semnificative pentru o afacere de succes.

Integrare cu alte sisteme și tehnologii

Un sistem de supraveghere GPS poate fi integrat cu alte sisteme, servicii și tehnologii utilizate în operațiunile tale de transport, cum ar fi sistemele de management al flotelor sau software-ul de planificare a rutelor. Aceasta poate simplifica și mai mult gestionarea și monitorizarea activităților tale, oferind o imagine completă asupra operațiunilor.

Sistem de supraveghere GPS la cel mai înalt nivel

CargoTrack îți pune la dispoziție echipamente GPS și accesorii cu tehnologii de ultimă generație, pentru a atinge cel mai înalt nivel al afacerii tale.

Specialiștii CargoTrack îți oferă suport și susținere în orice moment, pentru a utiliza la maximum fiecare funcționalitate a sistemului de monitorizare GPS.

În plus, îți oferim montaj gratuit în România și Europa, dar și servicii fără perioade contractuale, totul pentru a-ți eficientiza tu afacerea.

Contactează-ne acum și descoperă întreaga ofertă CargoTrack!

5/5 - (2 votes)
Lorena Rus

Sharing is caring

Facebook
Twitter
LinkedIn

Descoperă mai multe direct de la specialiști

Citește informații complete de ultimă oră din domeniul transportului ori descoperă sfaturi și exemple de bune practici pentru a-ți eficientiza întregul parc auto!
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?